SBI Works

SBI works logo
header_rolluiken

Screen voor zonwering

Wij verspreiden graag het woord over onze screen zonwering van het merk Somfy. Deze uitermate slimme uitvinding staat jou bij in de warme dagen om het hoofd koel te houden. Lees verder en ontdek meer over onze zonwering screens en hun voordelen.

Jouw screen voor zonwering
vind je bij ons

De voordelen van een rolluik ken je vast al. Denk hierbij aan inbraakveiligheid, verduistering om bij hete zomerdagen de woning koel te houden, goede nachtrust, … Wat nu als wij jou vertelden dat er ook een screen tot 7 meter breed bestaat voor zonwering en dat ons bedrijf deze bij jou komt plaatsen. Een rolluikblad met projectie, dat is een niveau hoger. En bovendien zijn al onze producten ‘Made in Belgium’.

Een screen voor alle seizoenen

In Vlaanderen schijnt de zon regelmatig zijn felste stralen en dan komt onze zonwering screen van pas. Het screen werkt met projectie, dit is de meest efficiënte manier om jou te beschermen tegen de zon en toch die optimale lichtinval en ventilatie te behouden. Is de zomer terug aangebroken, dan dient jouw rolluik ook als zonwering. Qua veiligheid heeft het dezelfde voordelen als een klassiek rolluik, zelfs in de gemotoriseerde versie. Bij ons kan je terecht om je rolluik te kopen en te plaatsen.

Wij installeren het graag voor jou

Wij installeren het screen voor zonwering met plezier. Wil jij graag optimaal gebruik maken van de zon en hem niet enkel buiten sluiten? Bekijk dan onze screens op zonne-energie. Natuurlijk blijven wij achteraf met onze service ook instaan voor de nodige herstellingen. Blijf je liever bij de klassieke voorzetrolluiken, dan kan dat zeker. Ontdek de nieuwste variatie van voorzetrolluiken op zonne-energie.

Kies voor degelijke zonwering

De functies van een rolluik en zonwering zonder lichtverlies in één geheel vind je in een screen. Beslis vandaag nog om ervoor te gaan en neem contact met ons op via onze website. Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt, zorgen wij ervoor dat die 24 uur later al in je mailbox verschijnt.

Voor het kopen en laten plaatsen van al jouw rolluiken moet je bij ons zijn

Ontvang jouw persoonlijke offerte voor rolluik aankoop of reparatie bij SBI Works!

Scroll naar boven