SBI Works

SBI works logo
header_rolluiken

Voorzetrolluik op zonne-energie

Een voorzetrolluik op zonne-energie is een concept van ecologische eenvoud. Het is algemeen bekend dat het hebben van rolluiken veel voordelen met zich meedraagt. Denk maar aan inbraakveiligheid, thermische en akoestische isolatie, lichtinval, energiebesparing. Ontdek meer over onze ecologische oplossingen hieronder en kies als trouwe Belg bewust voor ‘Made in Belgium’ producten.

Heb je al gehoord van een voorzetrolluik op zonne-energie?

Het voordeel van een voorzetrolluik is dat het eenvoudig te installeren is op reeds bestaande ramen. Er wordt op de gevel een kast gemonteerd waar het rolluik in zit. Breekwerk hoeft jou dus niet langer tegen te houden. Bovendien is het gedeelte zonne-energie van het voorzetrolluik een extra troef. Het functioneert met een draadloos systeem wat de plaatsing zeer eenvoudig maakt. Het zonnepaneel is discreet en efficiënt geïntegreerd in de kast, net zoals de ingebouwde batterij. De motor van een voorzetrolluik op zonne-energie is veilig en stil.

Ontdek onze modellen en kleuren

Elk voorzetrolluik, ook die op zonne-energie, van het merk Somfy zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Zo is het mogelijk om de architecturale esthetiek van jouw woning in zijn waarde te laten en het rolluik te vinden dat het dichtst aansluit bij jouw gebruiksgemak. Maatwerk dat mooi in jouw project wordt weggewerkt. Laat jij graag jouw rolluiken automatiseren om het comfort te optimaliseren? Dat kan zeker. Ontdek ook de mogelijkheden voor een screen als zonwering.

Bestel jouw rolluik zonder zorgen

De beslissing om onze rolluiken te kopen kan je zorgeloos nemen. Al onze producten zijn namelijk getest, gecertificeerd, traceerbaar en gewaarborgd. Duidelijk dus dat wij hoge eisen stellen aan de kwaliteit. En zou er toch een herstelling nodig zijn aan jouw voorzetrolluik of het zonne-energie paneel dan valt dit volledig binnen de 10 jaar garantie. SBI Works staat voor jou klaar van start tot afwerking en naservice.

Voor het kopen en laten plaatsen van al jouw rolluiken moet je bij ons zijn

Ontvang jouw persoonlijke offerte voor rolluik aankoop of reparatie bij SBI Works!

Scroll naar boven