SBI Works

SBI works logo
header_rolluiken

Rolluiken kopen

De hoogste kwaliteit van rolluiken en zonwering van het merk Somfy kan je bij ons kopen en door ons laten plaatsen binnen een straal van 35 km rondom Geraardsbergen. Onze producten zijn allemaal ‘Made in Belgium’ en worden vakkundig geassembleerd en nagekeken in ons eigen atelier waardoor we de hoogste kwaliteit aan de beste prijzen kunnen garanderen.

Made in Belgium

De beste rolluiken en meer
kan je kopen bij ons

Ben jij op zoek naar een vakman bij wie je jouw rolluiken en zonwering kan kopen en ook nog eens kan laten plaatsen? Zoek niet verder! Bij SBI Works zit je goed. Een Belgisch bedrijf met een sterke visie. Lees gerust voort en ontdek zelf waarom je best voor ons kiest.

  • OFFERTES
  • SNELLE SERVICE
  • BESTE PRIJS/KWALITEIT

Wij garanderen de hoogste kwaliteit van onze producten aan de beste prijzen.

Onze troeven

Voor elke woning de juiste oplossing

VEILIGHEID EN DUURZAAM

Het strakke design van onze ruilluiken straalt klasse uit dankzij de sterren in geëxtrudeerd aluminium. Ontworpen om veiligheid te waarborgen, weerstaan ze moeiteloos een hefkracht van 25 kg, wat duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert.

THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE

In de zomer houdt het gesloten rolluik de warmte tegen en verlaagt het de binnentemperatuur met meer dan 5°C: een mooie besparing op de airconditioning. In de winter bespaart u tot 22% op uw verwarmingsfactuur

TOT 10 JAAR GARANTIE

Ontdek de uitgebreide garantievoordelen. Geniet van zorgeloze kwaliteit met onze rolluiken en vertrouw op onze expertise. Kies voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, en ervaar een geruststellende bescherming voor uw comfort en veiligheid.

ZORGLOOS

Onze rolluiken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn grondig getest, gecertificeerd, volledig traceerbaar en genieten van een solide garantie. Bij ons bestellen betekent zorgeloos vertrouwen in duurzaamheid en betrouwbaarheid. Uw tevredenheid staat voorop, en ons bewezen vakmanschap zorgt voor gemoedsrust bij elke aankoop.

MAATWERK

Ontdek de uitgebreide garantievoordelen van Soprofen in ons bijstands- en garantieboekje. Geniet van zorgeloze kwaliteit met onze rolluiken en vertrouw op onze expertise. Kies voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, en ervaar een geruststellende bescherming voor uw comfort en veiligheid.

Elektrische of op zonne-energie

Ervaar het beste van beide werelden met onze rolluiken, die zowel elektrisch als op zonne-energie bediend kunnen worden. Profiteer van moeiteloos comfort en optimale energie-efficiëntie. Met een eenvoudige druk op de knop creëer je de ideale sfeer en zorg je voor maximale veiligheid in huis.

Voor het kopen en laten plaatsen van al jouw rolluiken moet je bij ons zijn

Ontvang jouw persoonlijke offerte voor rolluik aankoop of reparatie bij SBI Works!

Scroll naar boven