SBI Works

SBI works logo
zonwering

ZONWERING

Volledige controle van de lichtinval

Bij SBI Works begrijpen we dat zonwering niet alleen een praktische noodzaak is, maar ook een esthetische keuze. Onze uitgebreide collectie zonneschermen, rolluiken en jaloezieën biedt niet alleen optimale bescherming tegen de zon, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan jouw leefruimte.

Of je nu op zoek bent naar verkoelende schaduw op je terras, volledige verduistering voor een goede nachtrust, of een moderne en strakke uitstraling voor je kantoorruimte, wij hebben de perfecte oplossing op maat. Onze zonweringproducten combineren duurzaamheid met een verfijnd design, zodat je kunt genieten van comfort en stijl gedurende vele jaren.

Laat SBI Works jouw ruimte transformeren met innovatieve zonweringoplossingen die voldoen aan jouw unieke behoeften. Ervaar het verschil van kwaliteit en vakmanschap met onze zonweringspecialisten.

Rolluikblad met projectie

Om jou te beschermen tegen de zon en toch een optimale lichtinval en ventilatie te behouden, kan je kiezen voor projectie, een van de meest efficiënte zonweringen. In de zomer werkt jouw rolluik als zonwering en bespaar je op de airconditioning. Op het vlak van veiligheid biedt het bovendien alle voordelen van een klassiek rolluik, zelfs in de gemotoriseerde versie. Lees alles over screens als zonwering. Deze rolluiken bieden wij aan tot een breedte van 7 meter en kan je bij ons kopen en door ons laten plaatsen.

ZONNE-ENERGIE

Ecologische eenvoud
Motor op zonne-energie, alleen maar voordeel

  • Eenvoudige installatie (draadloos systeem)
  • Discreet en efficiënt zonnepaneel
  • Tot 45 dagen autonomie
  • Batterij ingebouwd in de kast, zonder oprolverlies en makkelijk toegankelijk
  • Stille en veilige motor
  • Werkt overal en altijd bij temperaturen van -20°C tot +70°C

Lees meer over rolluiken op zonne-energie. Ontdek welke rolluiken van het merk Somfy je bij ons bedrijf kan kopen en door ons kan laten plaatsen.

Kies vandaag nog voor ons!

Voor het kopen en laten plaatsen van al jouw rolluiken moet je bij ons zijn. Ook voor een herstelling van jouw rolluik staan wij voor je klaar. Wij brengen elk project tot een geslaagd eindresultaat en leveren de nodige naservice. Bedenk je dus niet en contacteer ons vandaag nog voor een offerte.

SBI Works:
Jouw Enige Stop voor Zonwering Aankoop en Herstel!

Ontvang vandaag nog een gratis offerte voor topklasse zonwering van SBI Works

Scroll naar boven